Doe mee

Alle grote veranderingen, beginnen klein. Daarom is OnsBasisinkomen een micro-experiment: we werken hard om in een paar jaar tijd tien of twintig mensen een jaar lang een basisinkomen te geven. Twintig basisinkomens betekent:
– tienduizend donateurs,
– vijftigduizend mensen die meeloten voor een basisinkomen en
– een paar honderdduizend mensen die hierdoor serieus nadenken over de toekomst van onze samenleving èn onze samenleving van de toekomst.

Daarbij kun jij natuurlijk meehelpen – want samen maken we dit mogelijk. Meehelpen kan op een aantal manieren:

Doneer

Het belangrijkste is natuurlijk: Doneren voor OnsBasisinkomen. Dat kan al vanaf 5 euro ( je kunt het bedrag zelf invullen). Met ieder gecrowdfund basisinkomen, laten we met zijn allen zien aan de hele wereld, dat wij geloven en vertrouwen in elkaar en dat het kan. Samen kunnen we de (positieve) kritieke massa bereiken, die verandering teweeg brengt. Kortom, doe ook mee aan dit unieke experiment!

Klik hier om direct te doneren

Vertel

Ook kan je helpen door te vertellen wat jij zou doen met een basisinkomen. Wij verzamelen deze verhalen. Misschien heb je dan de basis om je onderneming uit te breiden? Kun je een dag minder werken om voor je ouders te zorgen? Je studie afmaken en je droombaan zoeken? Of zonder geldzorgen je kinderen opvoeden terwijl je je netwerk uitbreidt met vrijwilligerswerk? Zoveel mensen, zoveel verhalen.

Klik hier om te vertellen wat jij zou doen met een basisinkomen

Meld aan

Waar zouden we zijn zonder mensen om OnsBasisinkomen te ontvangen? Meld je hier aan om kans te maken op het volgende OnsBasisinkomen.  Iedere keer dat er 12.000 euro is gecrowdfund, loten wij een nieuwe ontvanger. Dus hoe eerder de € 12.000 bij elkaar is gebracht, des te sneller kunnen we weer iemand blij maken.

Klik hier om kans te maken op het volgende OnsBasisinkomen

Help mee

Wil je je handen uit de mouwen steken in jouw omgeving? Activiteiten organiseren? Plannen maken? Sluit je dan aan bij ons en word onze nieuwe collega. Dat kan intensief en ook heel goed met een paar uurtjes per maand. We zijn overal blij mee en zoeken op het moment ook naar:

  • Social Media collega’s
  • Fondsenwervers
  • Techneuten
  • Mensen die het leuk vinden om de boer op te gaan en ons verhaal verder te vertellen

Klik hier om te vertellen wat je wilt doen (Dan neemt 1 van je toekomstige collega’s zo spoedig mogelijk contact met je op!)

Verkondig

Heb je je vrienden al laten weten dat we bestaan? Deel deze site op Twitter en Facebook met behulp van de icoontjes die je onderaan ieder bericht ziet staan!

1 gedachte over “Doe mee

Reacties zijn gesloten.